Rabu, 9 Julai 2008

Sessi Outing Street Shoot

Semalam, 9-7-08, geng2 CS ade wat outing street shoot.. Memandangkan pagi tu xde lagi xtvt, aku pun join laa.. Aku sampai2 kt komtar, dah ade geng yg dh smpi, huhu.. ujan beb, tu yg lambat sket tuhh..

X byk yg aku shoot sbb semlm byk ronda2 je dgn abg pun dan zuluapha dgn sorang lagi, lupe plak name dia... 2 jam masa diberi, so.. jenjalan n shoot je laa....

Tiada tandingan! Mmg ler, 4x4 lawan 2 wheel drive je...

Lautan motorsikal rakyat tempatan yg kerja di singapura, lokasi di KTM JB.

Susah nk ckp la pasal nie.. terang2 dah sign tuh...

Antara kedai2 buku kt sekitar Meldrum walk


1 ulasan:

TheSubtleArts berkata...

nama den fizal la bro...
banyak lagi nak blajo ni...
thnx bro,hari tu sikit sebnyk dpt gak ilmu...
den ni pemalu sebona eh....tp tu la org ckp malu bertanya sesat jalan...hehehe...